Etiketler: ,


İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, davet üzerine Durasıllı ve Sart Beldelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Sart Belediye Başkanı Ali Güngör'ün konuğu olan Başkan Yıldız, beldenin sorunlarını masaya yatırdılar. Beldenin ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Yıldız ardından Tarihi Artemis Tapınağı ve Sarayı'nda incelemede bulundu. Başkan Yıldız, ardından Durasıllı Belediye Başkanı Mehmet Uygun'un davet üzerine bu beldeyi ziyaret etti.

Sart Belediye Başkanı Ali Güngör ve Durasıllı Belediye Başkanı Mehmet Uygun, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, beldelerine davet ettiler. Başkan Yıldız, davet üzerine beldeleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Başkan Yıldız'a İl Genel Meclisi Üyesi Abdurrahan Yağcı ve AK Parti Salihli İlçe Başkanı Mahmut Börekcigil eşlik etti. Beldelere yakın köylerin hizmet alabilmeleri için beldeye spor alanları ve Pazar yerleri yapımı için destek verebileceklerini ifade eden Başkan Yıldız, yol ağına alınan yollarında yapılması için gayret göstereceklerini söyledi.

Başkan Yıldız, Önce Sart Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Ali Güngör'ün makamında sorunlarını dinleyen Başkan Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Yağcı ile birlikte belde ve civar köylerin sorunlarını dinledi. 1972 yılında belediye olan Sart Belediyesi'nin bir çok sorununun halledilmiş olduğunun sevindirici olduğunu ifade eden Başkan Yıldız, Belediye Başkanı Ali Güngör'ü çalışmalarından dolayı tebrik etti. Geçen yıl 40 bin metre taş döşenen beldeye 7 bin metre taş döşeyeceğini belirten Belediye Başkanı Ali Güngör, Pazar yeri yapılması için Başkan Yıldız'dan destek istedi. Başkan Yıldız ile civar köylerin alış veriş için Sart Belediyesi'ne gelmelerinden dolayı bu konuda destek verebileceğini söyledi. Ardından Başkan Yıldız ve İGM Üyesi Abdurrahman Yağcı, Tarihi Artemis'te incelemede bulundular.

Son yılların gözde belediyelerinden birisi olan Durasıllı Belediye Başkanı Mahmut Uygun'unda davetini geri çevirmeyen İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, beldeyi ziyaret ederek Başkan Uygun'la görüştü. Beldeye TOKİ tarafından konutlar yapılmasının sağlayan Başkan Uygun beldesine bir Anadolu Lisesi ve cezaevi yapılmasının sağladığını belirterek, yakın zamanda kapalı cezaevinin de yapılacağını söyledi. TOKİ tarafından 2. etap evlerin yapılacağı müjdesini de veren Durasıllı Belediye Başkanı Mahmut Uygun, Salihli'nin büyük bir ilçe olmasına rağmen TOKİ'in ev yapmasının talep etmediğini vurgulayarak Durasıllı'nın bu girişimden dolayı gelişime açık bir belde durumuna geldiğini söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Durasıllı Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde ve başarılı bulduğunu vurgulayarak Başkan Mahmut Uygun'u tebrik etti. Çevre köylerinde bu belediye hizmetlerinden faydalanması için destek vermek isteğini ifade eden Başkan Yıldız, Taytanlı, Dombaylı yollarının yapılması için destek vereceklerini kaydetti. Başkan Yıldız, çevre köylerinde faydalanacağı halı saha taleplerini değerlendireceklerini ifade ederek pazaryeriyle ilgili desteğinde sağlanacağını hatırlattı.

İl Genel Meclisi Başkanız Dursun Ali Yıldız, Başkan Mahmut Uygun'u ziyaretinin ardından Özel İdare Çalışma Sahası'nı ziyaret ederek asfalt ve yama çalışmalarını inceledi. Salihli ve civar belde ile köylerin aşırı yağmurlardan dolayı bozulan yollarının asfalt ve yama çalışmalarının başlatıldığını ifade eden Başkan Yıldız, İl Genel Meclisi Üyesi Abdurrahman Yağcı'nın çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.