Etiketler: , , ,


Turgutlu ilçesinde yaklaşık 1 yıl önce ortadan kaybolan 5 çocuk babası Devran Bulut'un ailesi, endişeli bekleyişlerini sürdürüyor.
Turgutlu'nun İstasyonaltı Mahallesi Okan Sokak'ta ikamet eden evli ve 5 çocuk babası Devran Bulut, 2009 yılının Şubat ayında çıktığı evine bir daha dönmedi. 1 yılı aşkın süredir haber alınamayan Devran Bulut'un ailesi, genç adamın hayatından endişe ediyor. Devran Bulut'un ağabeyi Şaban Bulut, kardeşinin maddi, manevi hiçbir sorunu olmadığını belirterek, "Kardeşim 1 yılı aşkın bir süre önce evden ayrıldı ve o gün bugündür kendisinden hiçbir haber alamıyoruz. Kendisinin 5 çocuğu var. Kendisi yaşam dolu ve
çevresi tarafından oldukça sevilen bir insan. Hayatta olup olmadığını öğrenmek istiyoruz. Yetkililerden ve vatandaşlarımızdan bu konuda yardım istiyoruz. Biz ve kardeşimin çocukları çok üzgünüz. Bu durum 5 çocuğunun psikolojisini de altüst etti. Bir an önce evine dönmesini bekliyoruz. Görenlerin ve tanıyanların insaniyet namına 0 539 290 75 06 numaralı cep telefonunu arayarak bizlere bilgi vermelerini istiyoruz" dedi.