Etiketler: , ,



Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince uyuşturucu satışı yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar neticesine yapılan operasyon ile Y.K S.N.Y, H.A.E, ve Ö.G isimli şahıslar ile bu şahıslara uyuşturucu satışı yapan V.Ş, O.D, yakalanarak gözaltına alındı. Salihli’de Yeşilyurt mahallesinde uyuşturucu madde sattığı bilinen V.Ş. ve O.D isimli şahıslar polislerce takip edilirken yanlarına gelen Y.K isimli bir şahsa 2 parça gazete kağıdına sarılı vaziyette 8 gr esrar maddesi verdiği görüldü ve şahıs uzaklaştıktan sonra durdurularak esrar maddesi elinde alındı. Polis V.Ş isimli şahsın satış yaptığı yere doğru gittiğinde polisi fark eden V.Ş elinde bulunan siyah poşeti atarak kaçtı. Siyah poşet içerisinde 130 gr esrar maddesi polislerce yerde bulunarak muhafaza altına alındı.

V.Ş isimli şahsın kaçtığı bahçeli hayvan ağılında yapılan aramada ise kenevir tohumu, 3 gr esrar maddesi ile uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ele geçirildi. Toplamda 140 gr uyuşturucu madde elde edildi.
Haklarında “uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak” suçlamasından tahkikat evrakı düzenlenen 6 şahıstan V.Ş (40) ve O.D (34) isimli şahıslar adli makamlara sevk edilerek tutuklandı.