Etiketler: , , ,

Manisa'nın Salihli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıldönümü kutlamalarında sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener, sevenlerini coşturdu. Sahnede elbisesinin azizliğine uğrayan Yener, hayranlarının verdiği Türk Bayrağı'nı üstüne sararak şarkısını tamamlayabildi. Yener yaşadığı aksilik üzerine "Yine Türk Bayrağı kurtardı" ifadesini kullandı.

Üzerini değiştirmek üzere kulise geçen Yener'in yerine nişanlısı Kadir Doğulu'nun ağabeyi olan ve aynı zamanda sanat yönetmeni Kemal Doğulu sahne aldı. Kent Meydanı'nda 20 bine yakın Salihlili'yi coşturan Yener, konserde ağırlıklı olarak son albümünde yer alan parçalara yer verdi.
Büyük sevgi gösterileri arasında sahne alan Yener izleyicilere kendisine gösterdikleri bu sevgiden dolayı teşekkür etti. 2 saat süren konser boyunca
Salihlililer gönüllerince eğlenirken, şarkıcıyı daha yakından görmek isteyen gençler, her konserde olduğu gibi yine güvenlik görevlilerine zor anlar yaşattı.
Kurtuluş gecelerinin çok anlamlı olduğunu belirten ünlü şarkıcı, kendisine davet geldiğinde onurlandığınıve tereddüt etmeden kabul ettiğini belirtti.
Belediye BaşkanıMustafa Uğur Okay, Hande Yener e plaket ve çiçek vererek teşekkür etti. Gece havai fişek gösterisi ile son buldu.