Etiketler: , , , ,

Manisa Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı'nda iki tüccar arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüşünce 1 kişi öldü.


Olay, Ticaret Borsası Hayvan Pazarı küçükbaş hayvan satış bölümünde meydana geldi. Enver Vural, kardeşleri Yakup ve Yılmaz Vural ile birlikte hayvanlarını satmak üzere hayvan pazarına geldi. Daha önce aralarında alacak verecek sorunu olan Nusret İ. isimli kişi de onların peşinden pazar yerine geldi. Nusret İ., Enver Vural ile alacağı yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce Nusret İ., belinden çıkarttığı silahı Enver Vural'a doğru ateşledi. Enver Vural kanlar içinde yere yığıldı.
 
 
Nusret İ. olay yerinden kaçarken kendisine engel olmak isteyen Yılmaz Vural'ın üzerine de mermi yağdırdı ancak mermiler isabet etmedi.

Olay yerine gelen 112 ekiplerinin tüm çabalarına rağmen 33 yaşındaki Enver Vural kurtarılamadı.
Horozköy semtinde oturan ve komşusu Nusret İ. tarafından öldürülen Enver Vural'ın kardeşleri Yakup Yılmaz ve Yılmaz Vural da olayın şokunu üzerlerinden atamadılar. Vural kardeşlere sakinleştirici iğne yapıldı.

ARANIYOR ...

Asayiş Şubesi ekipleri, katil zanlısı olan 63 yaşındaki Ağrılı Nusret İ. isimli kişinin kaçtığı Spil Dağı eteklerinde arama çalışmaları başlattı.

Olayın soruşturmasını yürüten Asayiş Şube Müdürü Sezgin Aydın, katil zanlısının isminin belli olduğunu ve yakın süreçte yakalayacaklarını belirterek şunları söyledi: "Cinayet alacak verecek yüzünden meydana geldi. Katil zanlısının kaçabileceği ve gidebileceği tüm yerlerde geniş çaplı aramalarda bulunuyoruz."